Starelffin tarina

Go down

Starelffin tarina Empty Starelffin tarina

Post by Reverend Red on Tue Feb 16, 2010 10:44 pm

Moses "Maz" Meridian omisti korkeamman keskiluokan hotellin, jonka nimen muutti Zenithiksi sen jälkeen kun peri sen isukiltaan. Mies säästi tuloja kahta asiaa varten; rakentaakseen observatorion ja voidakseen viedä vihille vanhanpiian linnasta.

Nainen oli Ellen Savoy, hovikampaaja, jolla oli paljon työtä ja lahjoja, mutta ei juuri arvostusta. Maz oli melko omalaatuinen mies, huikean fiksu, mutta hurahtanut tähtitieteisiin. Hän kuitenkin sai luvan naida naisen ja niin tekikin. He molemmat asuivat Zenithissä. Kivat tulot ja onnellinen avioliitto.

He saivat sitten pojan, Marcuksen, joka oli aika iloinen ja fiksunoloinen, pikkuvanha jätkä. Noin kuusi ja puoli vuotta avioliittoon (poika reilu viisi vuotta vanha) Maz näki taivaalla tähdenlennon, jota oli pohtinut jo tovin ja laskujensa mukaan, se oli asteroidi matkalla melko lähelle kaupunkia.

Hän jätti akkansa pitämään kersasta huolta samalla kun itse tavoitteli harrastelija-akateemisia päähänpistojaan ja ratsasti kohti törmäyspaikkaa. Mazin ollessa matkalla (hän jätti huomiotta astrologisen seikan, joka kertoi, että tähdenlento meinasi Ellenin kuolemaa), sotilaat joutuivat jonkun ulkomaisten miesten kanssa nujakkaan. Ellen kuoli rysyssä.

Maz sitten palasi mukanaan nyytti, jossa oli lapsi, mutta akka kuolleena siitä tuli aika raunio ja melko epävakaa. Mies päätti ruveta kahden lapsen yksinhuoltajaisäksi. Hän kiikutti sitten molempia lapsiaan hoviin kertoakseen vaimonsa kuolemasta (sellainen säätäjä mies oli, halusi usein hoitaa kaiken itse.)

Hovissa joku (Pasi päättää) äkkäsi tähtihaltiavauvan ja koitti hakea juridista jippoa siirtää sen itselleen lemmikiksi. Maz oli kuitenkin tarkkana ja onnistui pitämään molempien lapsiensa huoltajuuden sillä verukkeella, että kyseisestä hoviherrasta tulee lapsen kummisetä ie. faktuaalinen omistaja.

No, Mazilla alkoi tietenkin pää huurustua entisestään ja hänen palvontansa tähtilasta, isoisän mukaan nimetty Paveliksi, kohtaan kasvoi radikaaliksi; vauva nimittäin oli tullut pyrstötähdellä avaruuksien läpi. Hän oli tähtien ja hänen vaimonsa paikkaaja ja ilmentymä ja niin mies opetti lahjakasta (INT 15, WIS 17) poikaa suurella intohimolla.

Lapsuutensa siis Pavel vietti puoliksi linnassa lemmikkinä ja ylpeilynaiheena ja puoliksi faijansa observatoriossa. Poika kasvoi vikkelään ja alkoi pian itsekseen havaita olevansa jumalan lähettämä - ainakin divine powerit alkoivat astua kuvaan. niistä hän kertoi vain faijalleen.

Hän sitten niiden kanssa leikki, viettäessään olematonta lapsuuttaan (jollei ollut näyttelykalu, oli ihmelapsi) ja katseli tähtiin kelatessaan, että mitäs vittua. Isän oudot jutut Celestian-nimisestä muinaisesta jumalasta alkoivat takertua päähän.

No, poika oli pian mies eikä poika enää ja Maz otti ja kuoli. Sai auringonpistoksen ja putosi tikkailta. Ota ja tiedä. Miehellä oli kyllä vielä yksi tempaus - hän testamenttasi kaiken Pavelille, jättäen Marcuksen, joka oli tyytynyt keskiluokkaiseen kouluun jossa oli opiskellut maanmittaajaksi, rahatta.

Niin siis Pavel siirtyi hoviin jossa hänelle tietenkin täytyi keksiä joku rooli, joten hänestä tuli hovialkemistin sihteeri. Eli ei mikään. Yhäkin "kummisetänsä" vaatejalokivi.

Tällä hetkellä sellainen vakiojuhlija, kummisetäänsä skidisti halveksiva n. 25-vuotias tyrmäävän komea ja oudonnäköinen tähtilapsi. Osaa ylhäisön tavat ja nauttii sosiaalisista tilanteista (jopa liikaa,) mutta intohimo on yhä tähdet. Koettaa ylläpitää perseaukista maanmittaajavelipuoltaan, joka jäi aika etäiseksi lapsena, mutta lakikiekurat estävät siirtämästä Zenithiä hänen nimiinsä.

Lisämainintana mies on viimeaikoina salassa Zenithissä kovasti vääntänyt Eldritch Glaiven käyttöä, jolla kertaalleen onnistui telomaan jalkansa oikein saatanan huolella. Low Magicissa sitä ei ole saatu fiksattua vielä kunnolla, joten hän nilkkaa aika reilusti.


Last edited by Reverend Red on Tue Feb 16, 2010 10:46 pm; edited 1 time in total

_________________
"--thought bottle may be used to store thoughts, memories, experience, or spells."
Reverend Red
Reverend Red
Admin

Number of posts : 181
Age : 31
Class : Something of a wizard
Registration date : 2009-01-20

Back to top Go down

Starelffin tarina Empty Re: Starelffin tarina

Post by Reverend Red on Tue Feb 16, 2010 10:45 pm

Pavel Meridian

Star elf Favored Soul of Celestian 3//Warlock 3
Heading for Knight of the Raven (req. good, bab 4, 1st level div spells)

CG
8+9=17 HP

STR 14 =+2
DEX 16 =+3
CON 13-2=+0
INT 15 =+2
WIS 17 =+3
CHA 15+2=+3

Oddball: 13=+1


Saves
Fort 3
Ref 3+3
Will 3+3

BAB: +2
Attack: Eldritch Glaive +4 vs touch, 2d6 damage, 10' reach
AC: 10+3+5+1
Speed: 20' (ruined leg)

Features:

-Immunity sleep
-+2 saves vs. enchantments
Otherworldly Touch
Low-light vision

Prof: Med, Shields, short spear
Deity's Favor (3x spell level temp hp to target ally)

Eldritch blast 2d6
Detect Magic
Dam Red 1/cold iron


Feats:
Combat Reflexes
Knowledge Devotion

Skills: 2+2 (16+8 points)
Diplomacy 6+3+6
Knowledge:
Arcana 4+2+5
Nature 5+2+5
Planes+Religion 4+2+5
Profession (Skyreading): 5+2+2+3

Bluff: 0+3+6
Intimidate 0+3+6


Skill Trick: Collector of Stories


Invocations Known: 2 least
-Eldritch Glaive
-Beguiling Influence


Spells known/per day
0-5/6 - Read Magic, Detect Magic, Guidance, Mending, Cure Minor Wounds
1-4/6 - Conviction, Ebon Eyes, Lesser Vigor, Shield of Faith,2700gp
Chain Shirt + dastana 125 Gp
Mithral Buckler 1015gp
Damn Fancy Clothes 300gp
Masterwork Equipment for Astrology 125gp
Masterwork tools for Knowledges and Diplomacy 220gp
Very Cool Cane 100gp
Masterwork Hand Drill. 100gp.

_________________
"--thought bottle may be used to store thoughts, memories, experience, or spells."
Reverend Red
Reverend Red
Admin

Number of posts : 181
Age : 31
Class : Something of a wizard
Registration date : 2009-01-20

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum